Home

Planten online bestellen en laten bezorgen

Orchideeën en bloemen online bestellen en boeketten bezorgen doet u veilig en eenvoudig via Boeket4u.nl. Op onze website vindt u een groot assortiment handgebonden boeketten, bloemen, planten en orchideeën.

Om goed en overzichtelijk ingedeeld onze  orchideeën in diverse categorieën te tonen, maken wij het makkelijker voor u om te vinden waar u naar op zoek bent! Wij doen er alles aan om hoge kwaliteit bloemen en planten te bezorgen en vooral tegen een zachte prijs. De prijzen die wij noemen op onze webwinkel zijn betaalbaar en inclusief BTW en verzendkosten. Achteraf komen er geen extra kosten bij!

Boeketten leveren

Boeket4u.nl is gevestigd in Huizen. Voor het bezorgen van boeketten en planten in het Gooi bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren prachtige gevulde boeketten voor een zachte prijs.

Bloemen online bestellen en laten bezorgen gaat zeer eenvoudig bij ons

Nadat u een keus gemaakt heeft uit de diverse boeketten, bloemstukken, bloemen en planten in onze online winkel, kunt u uw bestelling eenvoudig afronden door naar het winkelmandje te gaan. De betaling kunt u verrichten via overboeking, iDEAL, Creditcard of SOFORT banking. De bloemen die u bij ons online bestelt bezorgen wij in heel Nederland. Dit doen wij van maandag t/m vrijdag. Om kwaliteit, versheid en tevredenheid te garanderen houden wij een levertijd van 2 dagen aan. Alleen op feestdagen en in het weekend bezorgen wij niet.

Orchideeën bezorgen

Een van de meest populaire planten in Nederland is de orchidee. Deze plant suggereert vitaliteit en gezondheid en is door zijn uitstraling erg gewild bij stylisten en plantenliefhebbers. Om verschillende redenen is er de mogelijkheid om te kiezen uit zeer veel kleuren, zoals fel paars, roze, geel en oranje. Zelfs in het wit is deze plant een pracht om te zien. Wilt u iemand verrassen met een mooie plant? Laat uw keuze vallen op deze bijzondere plant de orchidee! Orchideeën leveren in Nederland is de specialiteit van Boeket4u.nl.

Vazen online bestellen bij Boeket4u.nl

Met bloemen kun je elke vrouw blij maken en elke bos bloemen verdient een mooie vaas. Natuurlijk kun je een vrouw ook blij maken met andere dingen, nieuwe jurken en zilveren kettingen, maar een bos bloemen is dan toch een iets goedkoper alternatief. Geef haar ook een prachtige nieuwe vaas, om de bos bloemen in te zetten. Vazen online bestellen.

Bloemen voor de feestdagen

Voor de feestdagen zoals Valentijn, Pasen en Moederdag maken wij speciale boeketten die in een eigen categorie ondergebracht worden. Hierdoor wordt het makkelijker om de perfecte bos bloemen of plant voor deze bijzondere gelegenheid, uit te zoeken. Orchideeën bezorgen, boeketten/planten leveren wij overal in Nederland.

pokon.nl

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.
Shopping Cart