Super leuk, je beste vriendin is zwanger! Tijdens deze periode in haar leven kan jij als beste vriendin een extra steentje bijdragen. En natuurlijk is het krijgen van een kind niet alleen leuk voor je vriendin en haar vriend maar ook voor hun familie en misschien ook wel voor jou. Naast de extra dingen die je voor je vriendin kan doen is het natuurlijk ook leuk om een babyshower te organiseren. Maar hoe moet dat nou en wat komt daar allemaal bij kijken? Lees dat in deze blog.

Wie is verantwoordelijk voor de organisatie?

Hierboven werd het al eventjes benoemd dat jij als beste vriendin een babyshower kan organiseren. Maar natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen. Grote kans dat de moeder, (misschien wel zus of nicht) of andere vriendinnen daar ook bij willen helpen. Maak een WhatsApp groepschat aan met alle potentiele helpers en kijk wie er mee wil helpen. Samen iets organiseren is ook altijd leuker dan alleen.

Thema & versiering

Vaak hebben vrouwen al ver voordat ze zwanger zijn een idee over hoe hun babyshower eruit moet komen te zien. Ze kunnen deze ideeën delen met hun vrienden of ergens noteren.  Een thema maakt de babyshower extra leuk en mooi qua versiering. Is je beste vriendin fan van Disney dan is een Disney thema heel leuk. Houdt ze meer van een strakke aankleding dan kan je kiezen voor een rose gold of blauw gold confetti ballonnen thema. En natuurlijk horen bloemen ook bij een babyshower want dat fleurt de omgeving helemaal op.

Babyshower cadeaus

Bij een babyshower is het gebruikelijk om cadeaus te geven die voor de baby zijn of voor de moeder. Een cadeau waar mensen echt iets aan hebben is een kinderwagen. Vaak zijn kinderwagens niet goedkoop en daarom is het leuk om met een groepje mensen samen een kinderwagen te geven bijvoorbeeld van Bugaboo. Daarnaast zullen pampers altijd welkom zijn en natuurlijk ook rompertjes en babyspeelgoed.

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.