Bent u benieuwd naar de betekenis van bloemen en wat de kleur daar precies mee te maken heeft? Dat leggen we u graag uit. Bij Boeket4u.nl hebben we een ruim assortiment met verschillende bloemen in allerlei kleuren. Kom erachter wat de betekenis is en maak uw bloemengeschenk extra bijzonder!

Wat is de betekenis van bloemen met een bepaalde kleur?

Een boeket laten bezorgen bij iemand die u dankbaar bent, feliciteren wilt of misschien wel sterkte toewenst is een mooi gebaar. Maar hoe leuk is het om nog een extra verborgen boodschap in het boeket toe te voegen. Een boodschap die verder niets extra’s kost. Een kleurrijke boodschap! De kleuren van de bloemen die u uitkiest om het boeket mee samen te stellen zeggen namelijk wat. Iedere kleur heeft een eigen betekenis. En nog bijzonderder is, als u op uw eigen gevoel afgaat zal u waarschijnlijk de juiste kleur kiezen. Wilt u toch wat meer zekerheid bij het kiezen van de kleur bloemen in een boeket? Lees dan de betekenis van kleuren bloemen hieronder.

Rode bloemen

Een veel gekozen kleur bloem is rood. Rode rozen, maar ook rode tulpen en rode chrysanten. De kleur rood staat voor hartstocht, levenskracht, liefde en romantiek. Maar ook voor warmte, zwoelheid, verleiding en kracht. Niet voor niets is de rode bloem dus een veel gekozen kleur!

Roze bloemen

Ook roze bloemen komen veelvuldig voor in boeketten. De kleur roze staat voor tederheid, blijdschap, zoet en zachtheid. Voor een geboorte zijn roze bloemen bijvoorbeeld zeer geschikt!

Oranje bloemen

Oranje bloemen horen bij Nederland! Oranje symboliseert vrolijkheid, warmte, gezelligheid en plezier. Maar ook energie, aandacht en natuurlijk beweging en sportiviteit!

Gele bloemen

De gele bloemen komen het meest voor in de lente. Het is dan ook niet gek dat de kleur geel staat voor nieuw begin, vrolijkheid en vreugde. Maar geel staat ook voor groei, energie en optimisme.

Witte bloemen

De witte kleur staat voor onschuld, helderheid, reinheid, puurheid en zuiverheid. Vandaar dat een trouwjurk vaak wit is. Ook de bloemen bij een trouwerij zijn vaak wit, de kleur wit staat ook voor volmaaktheid, waarheid, kalmte en natuurlijke liefde.

Maak uw geschenk extra speciaal

Naast de kleur heeft ook de soort bloemen een betekenis! Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan naar 0624894694 of stuur een e-mail naar info@boeket4u.nl. Dan vertellen we u graag over de soort bloemen die wij hebben en welke betekenis iedere kleur heeft. Wilt u een dubbele boodschap geven met een boeket? Kijk dan niet alleen naar de kleur maar ook naar het soort bloem! Ook de bloemsoort heeft namelijk een betekenis. Lees verder…

http://www.bloemen.org
https://boeket4u.nl/product/heavy-metal-medium/

Kim Extra Large Red

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.