Herfst bollen planten

BLOEIEND IN HET VOORJAAR

Herfst bollen planten
Herfst bollen planten

Bollen zien er zo prachtig uit als ze in bloei staan ​​dat de meeste mensen denken dat heteen of andere kunst is om ze te laten groeien.  Het is helemaal niet moeilijk. Het moeilijke deel vond plaats in voorgaande seizoenen, toen je bollen werden gekweekt om perfectie in de tuin te bereiken. Nu hoeft u alleen maar deze eenvoudige instructies te volgen om optimaal te profiteren van al het harde werk dat al is verzet. https://www.bloembollenkopen.nl/bol/?tt=4889_12_383557_&r=%2F

PLANT UW BOLLEN IN DE HERFST

Het is gemakkelijk te onthouden. Als je de tekenen van de herfst ziet verschijnen, weet je dat de tijd rijp is. De winterse omstandigheden zullen uw bollen vertellen dat ze zich moeten voorbereiden op die explosie van bloemen in de lente.

U wilt niet wachten tot de temperatuur het vriespunt heeft bereikt. Over het algemeen verzenden we onze bollen op het juiste planttijdstip, dus als ze aankomen, hoeft u niet te wachten.

Als u het planten absoluut een paar weken moet uitstellen, bewaar de bollen dan op een koele, droge plaats. Als je tulpen , krokussen , muscari , hyacinten , scilla of sneeuwklokjes kweekt , kun je ze in de koelkast bewaren, vooral als je in een gebied met een mild tot warm klimaat woont.

PLANT UW BOLLEN CORRECT

Uw bollen worden geleverd met plantinstructies die u vertellen hoe diep ze moeten worden geplant en hoe ver ze uit elkaar moeten staan. Een stok of een touwtje kan met deze afmetingen worden gemarkeerd om u te helpen bij het planten.

De meeste bollen lijken een beetje op uien doordat ze bovenaan een punt hebben waar je kunt zien waar de bladeren vandaan komen. Maar sommige bollen hebben vreemde vormen. Als u niet zeker weet welke kant de “zonnige kant boven” is, plant ze dan op hun zijkanten. Ze zullen hun eigen weg vinden dankzij hormonen die hen vertellen op welke manier de zwaartekracht werkt.

Dek nu uw bollen af. Druk de aarde er lichtjes overheen. Druk niet te hard! Je wilt gewoon een mooie stevige bekleding. Geef ze de eerste keer water en als regen of sneeuw genoeg is om de grond vochtig te houden, is dat alles wat ze nodig hebben.

https://boeket4u.nl/product/acer-trompenburg/

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.