}); }); Bloemen en planten online bestellen Betaalbare prijzen incl. bezorgkosten 2614112843655

Verzorgingstips voor bloemen en boeketten

Bloemen en planten online bestellen

Als u bloemen en planten koopt of krijgt hoopt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijven zodat u er een ruime tijd plezier aan beleeft. Boeket4u.nl levert dagverse bloemen van een zeer goede kwaliteit. U kunt met onderstaande tips er voor zorgen dat de door Boeket4u.nl geleverde bloemen extra lang mooi blijven! Het is makkelijk bloemen en planten online te bestellen.

Snij de stelen van de bloemen schuin af

Gebruik voor het schuin afsnijden van de bloemstelen een scherp mesje. Snijden is beter dan knippen, want door de stelen te knippen knijpt u als het ware de haarvaatjes van de steel dicht waardoor deze moeilijker het water doorvoeren naar de bloem. Verwijder beschadigd blad of blad dat in het water komt te staan. Blad dat beschadigd is maakt het boeket niet mooier, verwijder het daarom. Blad dat in het water komt te staan, gaat rotten, het stinkt en komt de bloemen niet ten goede. Haal daarom het lage blad eraf voordat u de bloemen in het water zet.

Bloemen en Planten online bestellen

Zet de bloemen of het boeket direct in het water

Liefst in een schone glazen vaas of kunststof emmer. Kies niet voor een metalen vaas of emmer want in combinatie met de bloemenvoeding gaat deze roesten. Handwarm water is het beste voor de bloemen. Bloemen gebruiken veel water, ververs daarom het water dagelijks voor een langer behoud van je boeket. Kies de juiste maat vaas. Een te kleine vaas zorgt voor knelling. Bloemen en stelen dienen goed de ruimte te hebben, vaak groeien ze nog in de vaas. Kies dus voor een vaas waarin de bloemen voldoende ruimte hebben. Kies de juiste plek om het boeket te laten stralen

Bloemen houden het niet lang vol in de volle zon of als ze op de tocht staan. Ook een plaatsje dichtbij rijp fruit of de verwarming zorgt ervoor dat de bloemen sneller verwelken. Kies de plek waar u het boeket neerzet dus zorgvuldig zodat u er lang plezier van heeft.

Geef een reactie

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.
Shopping Cart