Klachtenregeling

Klachten aanmelden

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@boeket4u.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klachten aanmelden is voor ons heel belangrijk.

Boeket4u streeft er naar de best mogelijke service te bieden en natuurlijk leveren we de beste en meest verse boeketten.

Van tijd tot tijd kunnen er dingen misgaan en kunnen er fouten ontstaan, wat bedroevend is voor ons. We nemen het persoonlijk op als onze service u niet de juiste zorg, aandacht en garantie heeft gegeven. We zijn tenslotte mensen, maar we doen echt ons best om het goed te doen.

Als u niet 100% blij bent met uw boeket-koopervaring bij ons, neem dan contact met ons op en laat het ons weten. We stellen feedback van u zeer op prijs en streven er altijd naar onze service te verbeteren. U kunt contact opnemen via e-mail of  per telefoon. Als een probleem met uw bestelling direct onze schuld was, zullen we er uiteraard naar streven u weer een tevreden klant te maken.

In het ongelukkige geval van een niet-levering op de door u geselecteerde leverdatum, zal Boeket4u u uiteraard ofwel volledig terugbetalen of opnieuw leveren.

Als uw boeket in slechte staat is aangekomen, sturen we natuurlijk een vervangend boeket. We hebben een foto nodig om de staat van de bloemen binnen 3 dagen te bekijken. Klachten aanmelden bij Boeket4u.

Om uw boeket zo lang mogelijk vers te houden raden wij u aan om onze verzorgings tips te bekijken.

Gebruik altijd een schone vaas en kwaliteitswater. Gebruik altijd het meegeleverde verse bloemenvoedsel. Snijd altijd eerst je bloemen. Verwijder altijd de bladeren onder de waterlijn. Controleer het water altijd dagelijks en vul het bij. Verwijder alle bloemen die er na verloop van tijd minder uitzien dan ongerept, omdat hierdoor de resterende bloemen er vers uit blijven zien.

Bloemen bezorgen in ‘t Gooi

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.