Leverings voorwaarden

Bezorgen van produkten

Boeketten en bloemen (bloemstukken) worden binnen een dag geleverd. Ook op zaterdag en zondag leveren wij. Wilt u op zondag een boeket laten bezorgen, kunt u de bestelling plaatsen op zaterdag voor 12.00 uur.

Overige artikelen

Bij onze artikelen in de winkel staat een levertijd aangegeven. Alle andere artikelen uit ons assortiment heeft u binnen 4 werkdagen in huis.

Leverings informatie

Bestellingen website kunnen alleen worden afgeleverd op adressen in Nederland en dat de klant bij het plaatsen van een bestelling bevestigt dat hij/zij het product in Nederland koopt 

De standaardverzending is € 4,95 – Meestal levering binnen 7 tot 30 werkdagen 

Houd er rekening mee dat werkdagen van maandag tot en met vrijdag zijn, maar niet op feestdagen. Er zal alles aan worden gedaan om aan deze levertijden te voldoen.

 Retourneren & Terugbetalingen

Als u iets dat bij ons is gekocht wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar info@boeket4u.nl 

Zorg ervoor dat u uw artikelen ongebruikt en onbeschadigd retourneert met eventuele labels nog in de originele verpakking. De originele vrachtbrief of de retournota moet worden bijgevoegd. Als we vaststellen dat de producten niet in volledig verkoopbare staat aan ons zijn geretourneerd, behouden we ons het recht voor om restitutie van het artikel te weigeren. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor retourzendingen, behalve voor onjuiste of defecte artikelen. Ook kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor pakketten die ons nooit bereiken, daarom adviseren wij u om gebruik te maken van een traceerbare en verzekerde service om uw product naar ons terug te sturen.

Na ontvangst van uw geretourneerde goederen storten we het bedrag terug op uw rekening die is gebruikt om de oorspronkelijke bestelling te plaatsen. We zullen je retour zo snel mogelijk in behandeling nemen. Houd er tijdens zeer drukke periodes echter rekening mee dat uw retourzending tussen de 6 en 10 werkdagen is verwerkt. 

Regels en beperkingen

Om tegoed te ontvangen, moet u artikelen binnen 14 dagen na aankoop retourneren.

U moet het retourgedeelte van de originele pakbon meesturen. Zorg ervoor dat u kopieën voor uw eigen administratie bewaart.

Verzend- en administratiekosten en andere extra kosten worden niet gerestitueerd.

Als er grote schade aan een artikel is bij levering, meld dit dan bij de vervoerder en neem per e-mail contact met ons op.

U kunt binnen vijf werkdagen na ontvangst een terugbetaling verwachten met dezelfde betaalmethode die oorspronkelijk voor de aankoop is gebruikt.

Als een artikel wordt geretourneerd dat niet voldoet aan dit retourbeleid, zullen we u niet terugbetalen. Het artikel wordt op uw kosten aan u geretourneerd. Van deze en andere bijbehorende kosten wordt u op de hoogte gesteld. Dit omvat alle artikelen die worden geretourneerd buiten de retourperiode van 14 kalenderdagen.

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.