verjaardags boeketten

Boeketten

Verjaardags boeketten

Luxe boeket bloemen

Op deze pagina vindt u de boeketten van Boeket4u.nl! Kies eenvoudig uit verjaardags boeketten: een mooi boeket en laat dit bezorgen op ieder gewenst adres in de Benelux.

Verjaardags boeketten laten bezorgen via Boeket4u.nl is simpel, gaat snel en u bent gegarandeerd van een goede prijs en kwaliteit verhouding.

De prijzen die vermeld worden bij de boeketten zijn inclusief verzendkosten. Er worden achteraf dus geen extra kosten meer in rekening gebracht.

Boeketten van allerlei verschillende soorten bloemen

Smaken verschillen. De één vindt een kleurrijk boeket prachtig terwijl de ander houdt van strak wit. Wij hebben bij Boeket4u.nl getracht om voor iedereen het gewenste boeket in ons assortiment op te nemen.

Of u nu houdt van grote of kleine boeketten, bonte kleuren of juist alleen rode of witte bloemen, kies eenvoudig een boeket uit ons assortiment dat bij u en de gelegenheid past.

Prachtige goed gevulde boeketten laten bezorgen

Onze prachtige goed gevulde boeketten vallen bij iedereen in de smaak, kies, bestel en u zult er geen spijt van krijgen! Wilt u boeketten laten bezorgen, dan kan dat op werkdagen  van maandag tot en met vrijdag.

Omdat wij onze boeketten met zorg op maat maken, hanteren wij een levertijd van 2 dagen op planten en boeketten binnen Nederland.

Binnen de Benelux geldt een levering van 3 dagen. Bestelt u in het weekend dan vindt de levering van het boeket plaats op dinsdag.

Wilt u boeketten laten bezorgen buiten de Benelux? Ook dat kan via Boeket4u.nl

De levertijd wordt dan wel met 24 uur verlengd. In dit geval wordt het boeket dat u besteld heeft dus binnen 3 dagen afgeleverd op de gewenste bestemming.

Boeketten in een mooie cadeau verpakking https://www.boeketcadeau.nl/flowers_tt/?tt=20638_12_383557_

De bloemen waarvan wij bij Boeket4u.nl boeketten maken zijn dagvers en worden goed maar ook sierlijk ingepakt.

De verpakking zorgt ervoor dat de bloemen tijdens de reis naar de ontvanger niet kunnen beschadigen.

Wij garanderen dat onze bloemen dagenlang mooi in de vaas blijven staan. Om extra lang van het ontvangen boeket te kunnen genieten geven wij u nog enkele verzorging tips, klik hier!

https://boeket4u.nl/bloemen-bezorgen-het-gooi/

 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.
Shopping Cart