Over ons

Over ons

Mijn naam is Lilian, eigenaar van de webshop Boeket4u.nl. Mijn passie is tuinieren, het kweken van planten en het inrichten van tuinen.  Voornamelijk Orchideeën en Anthuriums maar ook andere soorten planten en bloemen werden favoriet bij mij. Het bloemschikken behoorde daarnaast tot één van mijn hobby’s die uitmondde tot een ware bezigheid.

Boeket4u.nl levert milieubewuste kwaliteit bloemen en planten

Om de kwaliteit van onze bloemen en planten te kunnen waarborgen bij Boeket4u.nl, werken wij nauw samen met de groothandel in Aalsmeer. Wij willen namelijk dagverse producten aanbieden en dat kan alleen als er in een korte lijn bestelt en geleverd kan worden. Daarnaast hebben wij de natuur hoog in ons vaandel en ondanks het raar klinkt kan ook het kweken van bloemen en planten het milieu belasten. Daarom werken wij alleen en enkel samen met een milieubewuste kweker. Zo is de kwekerij waar onze bloemen en planten vandaan komen energie neutraal door de plaatsing van 400 zonnepanelen. De energie die nodig is voor in de kassen maakt het bedrijf dus zelf. Van deze energie gebruikt de kwekerij niet alleen de warmte, ook de CO2 gaat de kas in voor de groei van de planten. De zonnepanelen leveren zelfs meer energie dan de kassen nodig hebben! Met deze “reststroom” levert de kweker aan nog eens 1750 huishoudens in de buurt energie!

Hoe het werkt bij Boeket4u.nl

Als u een boeket bestelt bij Boeket4u.nl dan geeft u dus om kwaliteit! In onze webshop staat een groot assortiment handgebonden boeketten, bloemen, planten en bloemstukken. Eenvoudig en overzichtelijk ingedeeld in duidelijke categorieën. 

Een plant is niet alleen mooi maar heeft vele functies

Mooie planten in huis of in de tuin maken mensen blij. Echter is dat niet de enige functie die planten hebben. Planten leveren zoals u waarschijnlijk wel weet ook zuurstof en sommige planten werken zelfs lucht zuiverend! Lucht zuiverende planten zijn bijvoorbeeld de Spathiphyllum, de Lepelplant en de Sanseveria. Wilt u planten online versturen via Boeket4u.nl dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Onze planten worden namelijk verzonden in speciale beschermende verpakkingen die er ook nog eens feestelijk uitzien. Alle planten die wij aanbieden via onze website zijn eenvoudig te verzorgen.

 

 

 

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.