Het team van Boeket4u heeft een passie om de natuur in ieders huis te brengen.

Wij geloven dat planten goed zijn voor geest en ziel en voor iedereen toegankelijk moeten zijn. We weten dat niet iedereen veel ruimte of heel veel tijd heeft om groene vingers te hebben – daarom werken we zo hard om kwaliteitsproducten te leveren met een uitstekende klantenservice, zodat u planten kunt bestellen en ervan kunt genieten in uw huis of werkruimte die passen bij uw levensstijl. 

 

Ieder van ons achter de schermen van het  hoofdkwartier van kamerplanten.nl is gek op planten – iedereen ‘down tools’ als er een nieuwe levering van planten binnen is – we zijn misschien een beetje gek, maar we zijn als kinderen in een snoepwinkel en we kunnen niet wachten om onze nieuwe plantvondsten met jullie te delen. 

 

We hopen uw ruimte te inspireren en uw welzijn te verwennen. Ons ethos is dat iedereen een beetje meer zen verdient en er mag geen hoog prijskaartje aan hangen. 

 

In het hart van Boeket4u staat een gepassioneerd plantenminnend team dat zich inzet om de allerbeste kamerplanten bij je thuis te bezorgen. 

 

Hier bij Woonplanten.nl is onze belangrijkste missie het leveren van prachtige planten aan de natie – mensen aanmoedigen om hun huis op te fleuren met nieuwe toevoegingen aan hun plantenfamilie.

Zorgen voor je mentale welzijn is enorm belangrijk omdat we het idee dat planten mensen gelukkig maken sterk ondersteunen!

We begrijpen dat de wereld niet altijd zonneschijn en regenbogen is, maar we weten dat we onze rol kunnen spelen in het verspreiden van vreugde – er is geen beter gevoel dan het ontvangen van een zorgvuldig geselecteerd plantencadeau dat jou vertegenwoordigt.

Planten en de natuur zijn een belangrijk onderdeel van ons leven en we begrijpen volledig hoeveel deze planten voor onze klanten betekenen, zelfs als je niet zo groene vingers hebt.

Dus of je nu op zoek bent naar een kleine babyplant ter grootte van een cupcake – of Tot Pot zoals we ze noemen, of naar de grootste Monstera Deliciosa, ons brede assortiment planten zal zeker voldoen aan ieders smaak en beschikbare ruimte.

Zoals je waarschijnlijk aan onze catalogus kunt zien, zijn we allemaal absoluut plant-gek!

We hebben alle mogelijke hoeken en gaten gevuld die voldoende zonlicht in ons magazijn leveren, en verzamelden van de meest ongewone tot de meest klassieke planten om je plantenkriebels te stillen.

Het is hier net onze eigen persoonlijke jungle – en we genieten van elk moment!

Hoewel onze wortels stevig in planten en tuinbouw liggen, vertakt ons team zich en herbergt een aantal interessante feiten en persoonlijke projecten die je waarschijnlijk niet zou verwachten, waaronder:

Boeket4u.nl levert milieubewuste kwaliteit bloemen en planten

Om de kwaliteit van onze bloemen en planten te kunnen waarborgen bij Boeket4u.nl, werken wij nauw samen met de groothandel in Aalsmeer. Wij willen namelijk dagverse producten aanbieden en dat kan alleen als er in een korte lijn bestelt en geleverd kan worden. Daarnaast hebben wij de natuur hoog in ons vaandel en ondanks het raar klinkt kan ook het kweken van bloemen en planten het milieu belasten. Daarom werken wij alleen en enkel samen met een milieubewuste kweker. Zo is de kwekerij waar onze bloemen en planten vandaan komen energie neutraal door de plaatsing van 400 zonnepanelen. De energie die nodig is voor in de kassen maakt het bedrijf dus zelf. Van deze energie gebruikt de kwekerij niet alleen de warmte, ook de CO2 gaat de kas in voor de groei van de planten. De zonnepanelen leveren zelfs meer energie dan de kassen nodig hebben! Met deze “reststroom” levert de kweker aan nog eens 1750 huishoudens in de buurt energie!

Hoe het werkt bij Boeket4u.nl

Als u een boeket bestelt bij Boeket4u.nl dan geeft u dus om kwaliteit! In onze webshop staat een groot assortiment handgebonden boeketten, bloemen, planten en bloemstukken. Eenvoudig en overzichtelijk ingedeeld in duidelijke categorieën. De prijzen die wij noemen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag en de levering van boeketten en planten is 2 dagen.

 

 

 

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.