Over ons

  Mijn naam is Lilian, eigenaar van de webshop Boeket4u.nl. Mijn passie is tuinieren, het kweken van planten en het inrichten van tuinen. In Suriname, waar ik oorspronkelijk geboren ben, hadden wij dicht bij huis een stuk land ter grote van 1,5 ha. Daar startte ik met het importeren van planten uit Thailand. Voornamelijk Orchideeën en Anthuriums maar ook andere soorten planten en bloemen werden favoriet bij mij. Het bloemschikken behoorde daarnaast tot één van mijn hobby’s die uitmondde tot een ware bezigheid en inkomstenbron.

   

  In 2016, nadat we 13 jaar in Suriname hadden gewoond besloten mijn man en ik, ons huis in Suriname te verkopen en naar Nederland terug te keren. Eigenlijk puur en alleen omdat onze kinderen hier ook wonen en ik hun enorm miste. Eenmaal hier in Nederland weer gehuisvest en gewend werd het voor mij tijd om iets te gaan doen, ik had immers niets meer om handen! Ik besloot van mijn planten en bloemen passie, weer mijn werk te maken en startte met de webshop Boeket4u.nl!

  Boeket4u.nl levert milieubewuste kwaliteit bloemen en planten

  Om de kwaliteit van onze bloemen en planten te kunnen waarborgen bij Boeket4u.nl, werken wij nauw samen met de groothandel in Aalsmeer. Wij willen namelijk dagverse producten aanbieden en dat kan alleen als er in een korte lijn bestelt en geleverd kan worden. Daarnaast hebben wij de natuur hoog in ons vaandel en ondanks het raar klinkt kan ook het kweken van bloemen en planten het milieu belasten. Daarom werken wij alleen en enkel samen met een milieubewuste kweker. Zo is de kwekerij waar onze bloemen en planten vandaan komen energie neutraal door de plaatsing van 400 zonnepanelen. De energie die nodig is voor in de kassen maakt het bedrijf dus zelf. Van deze energie gebruikt de kwekerij niet alleen de warmte, ook de CO2 gaat de kas in voor de groei van de planten. De zonnepanelen leveren zelfs meer energie dan de kassen nodig hebben! Met deze “reststroom” levert de kweker aan nog eens 1750 huishoudens in de buurt energie!

  Hoe het werkt bij Boeket4u.nl

  Als u een boeket bestelt bij Boeket4u.nl dan geeft u dus om kwaliteit! In onze webshop staat een groot assortiment handgebonden boeketten, bloemen, planten en bloemstukken. Eenvoudig en overzichtelijk ingedeeld in duidelijke categorieën. De prijzen die wij noemen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag en de levering van boeketten en planten is 2 dagen.

   

   

   

  De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.
  Shopping Cart