Paasboeket laten bezorgen

Paasboeket laten bezorgen. Ben je op zoek naar bloemen voor Pasen? Dan zit je bij Boeket4U helemaal goed. Het is de ideale tijd om weer vrolijke tulpen in huis te halen, of iemand te verrassen met bloemen per post voor Pasen!

Speciaal voor de Paasdagen hebben we een aantal boeketten samengesteld. De mooiste seizoensbloemen zijn hierbij gebruikt, waaronder de klassieke tulpen! Ook is natuurlijk rekening gehouden met dé kleur van Pasen: geel!

Waar komen jullie bloemen vandaan?

Onze bloemen komen altijd vers van de bloemenveiling. Wanneer je jouw paasboeket naar keuze hebt geselecteerd schikken wij deze verse bloemen met de hand. Vervolgens laten wij het boeket met liefde bezorgen op het door jouw gekozen adres.

Direct van de kweker afkomstig. Gegarandeerde versheid. Op werkdagen binnen 48 uur geleverd. Geen verzenkosten. Levering in heel Nederland! Verwen jezelf of een ander met paasbloemen! Vrolijk je eigen huis of dat van een ander met één van onze kleurrijke paasbloemen!

Paas bloemen bezorgen? Zo geniet je het langst

Online een mooi boeket gevonden? Dan wil jij (of de gelukkige ontvanger) er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. We hebben daarom enkele handige verzorgingstips op een rijtje gezet:

Paasboeket laten bezorgen
  • Knijp de onderste stelen voorzichtig samen en haal het boeket uit de plastic houder.
  • Gebruik een schone vaas met snijbloemenvoedsel.
  • Snij de bloemen schuin af en zet ze direct in schoon koud water.
  • Zorg ervoor dat bladeren niet in het water hangen, anders kunnen ze gaan rotten.
  • Vul de vaas regelmatig bij met schoon water, dit zorgt ervoor dat het boeket langer mooi blijft.
  • Zet de bloemen niet in de zon, op de tocht of bij een warmtebron neer.
De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.