kantoor planten online kopen

Kamerplanten

Kantoor planten online kopen

Als u functionele decoraties wilt, hoeft u niet verder te zoeken dan de kamerplant.

Sommige goed geplaatste groene planten kunnen niet alleen een ruimte opfleuren, maar ook de lucht zuiveren – en ze zijn ook nuttig bij het creëren van een meer ontspannen, rustgevende ambiance op kantoor of in de huiskamer.

We weten dat tijd doorbrengen in de natuur is gekoppeld aan verminderde stressniveaus en spanningsverlichting. Bovendien ontdekten Nederlandse onderzoekers in een onderzoek uit 2008 dat ziekenhuispatiënten met kamerplanten in hun kamer lagere stressniveaus rapporteerden dan patiënten zonder planten.

Daarom hebben we prachtige kamer/kantoorplanten in ons assortiment die gemakkelijk te verzorgen zijn en effectief zijn bij het verhogen van zuurstof en het verwijderen van gifstoffen voor schonere ademlucht, waarvan sommige zelfs de NASA-goedkeuring hebben. Probeer er een toe te voegen aan je slaapkamer of kantoorruimte.

Kamerplanten verhogen het goed gevoel door wat groen te hebben, maar fungeren ook  als decoratie in huis/op kantoor. Kantoor planten online kopen bij Boeket4u.nl

Al onze planten worden goed verpakt geleverd om ervoor te zorgen dat ze hun kwaliteit behouden. Als je advies nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Een beetje groen maakt het leven beter. Onze collectie voor woonkamer of kantoor bevat een speciale selectie van  kamerplanten

Areca / Dypsis Palm

http://www.palmvrienden.nl

Sanseveria Fernwood Mikado