orchideeën bestellen

orchidee

Orchideeën bestellen

orchidee in pot

Wilt u, uw dierbaren verrassen met een van onze prachtige orchideeën? We hebben een prachtige collectie eigentijdse kamerplanten w.o prachtige orchideeën voor u om uit te kiezen. Orchideeën bestellen online kan bij Boeket4u.nl

Met een beetje zorg en aandacht zal deze orchideeën blijvende vreugde brengen!  

Of kies een van onze gemengde plantarrangementen voor een geschenk dat er in elke ruimte mooi uitziet – onze planten zijn echt het perfecte geschenk voor het vieren van elke gelegenheid.  

Orchidee phalaenopsis of andere soort orchidee wordt geleverd met volle bloeiende takken. Het zijn orchideeën die welig groeien en bloeien in de tropen.  Ook in de huiskamer in het koude klimaat gedijt de plant ook goed.

 De Orchidee, koningin van de planten

Door zijn schoonheid en elegantie is de orchidee een perfect kado om te geven. Wij bieden u een ruim assortiment orchideeën aan in bijzondere kleuren.

De orchidee moet worden geplant in een pot met voldoende afwatering. Er moeten afvoergaten in de bodem van uw pot zitten om overtollig water volledig af te voeren. 

Plant orchideeën in snel doorlatende grond. Het gebruik van pot mix op basis van mos of schors wordt aanbevolen. Afhankelijk van welke u kiest, zal de orchideeënzorg variëren. De op schors gebaseerde mix zorgt ervoor dat het water snel kan weglopen. 

Orchideeën groeien het beste in een omgeving die 16 tot 24 graden Celsius is. Door deze gematigde temperaturen, in combinatie met een kleine luchtcirculatie, kan uw orchidee grote, mooie bloemen groeien. De planten hebben veel licht nodig, maar geen direct zonlicht. Ramen op het noorden bieden niet genoeg licht voor uw orchidee.

Prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Dendrobium Sa-nook Bl Happiness

https://www.boeket4u.nl/product/rhapis-excelsa
http://www.orchids.eu
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.