planten op stam bestellen

Groene planten

Groene planten

planten gratis verzending

Groene kamerplanten werken met elk decor – u hoeft zich geen zorgen te maken of bloemen een aanvulling vormen op of in botsing komen met het favoriete decor. Groene planten binnenshuis zijn altijd mooie plantengeschenken, en een geschenk waar nog jaren van zal worden genoten.

Onze brede selectie groene planten geeft je een ruime keuze aan ongebruikelijke  groene kamerplanten vol herinneringen, een verscheidenheid aan maten, perfecte planten en plantenmixen.

Een groene plant is een geweldig cadeau voor zakelijke of thuisinstellingen, en voegt direct leven toe aan zijn omgeving. Stuur vol vertrouwen groene planten voor binnen. 

Veel plezier met het kiezen van groene kamerplanten voor familie, vrienden enz.

Vrolijk iemands dag op door een prachtige volle plant te versturen. Zowel groene planten, bloeiende planten en orchideeën zijn een prachtig en geliefd cadeau. De planten zijn allemaal te makkelijk te verzorgen. Zie onze verzorgings tips. 


Nooit eerder was het een kwekerij in Europa gelukt om een theeplant te kweken in het Europese klimaat. Nu kun jij zelf deze theeplant thuis kweken en er met wat liefde en aandacht de lekkerste thee van zetten! Het drinken van thee kan de bloeddruk verlagen en vermindert het risico op diabetes.

https://www.boeket4u.nl/product/phalaenopsis-multiflora-venice/

https://www.boeket4u.nl/product/thee-plant-4/


De watercacao komt uit Zuid-Amerika en groeit daar op land dat regelmatig overstroomt.