Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen  4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boeket4ul.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

We hopen echt dat je blij zult zijn met je aankoop bij Boeket4u, maar als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden we een retourbeleid van 30 dagen zonder gezeur.

Retourzendingen, tenzij defect, beschadigd of niet zoals vermeld op uw orderbevestiging, worden op eigen kosten geretourneerd. We raden je aan om alle artikelen te retourneren via een volledig traceerbare bezorgservice. Er kan geen restitutie worden verleend als een geretourneerde bestelling tijdens het transport verloren is gegaan en ons niet heeft bereikt. Het bewijs van verzending alleen is geen bewijs van ontvangst.

Zorg ervoor dat u uw bestelling tijdig en veilig verpakt retourneert. Als geretourneerde bestellingen beschadigd worden ontvangen, kunnen we een bedrag in mindering brengen op uw vergoeding voor waardeverlies van de goederen.

We streven ernaar om binnen 5 werkdagen na ontvangst van een retour een terugbetaling uit te voeren en we sturen je een e-mail om te bevestigen wanneer de terugbetaling is uitgevoerd.

In het onwaarschijnlijke geval dat uw bestelling defect, beschadigd of niet zoals besteld is ontvangen, zullen we met u afspreken dat het artikel wordt geretourneerd of verwijderd. Als een vervangend artikel* nodig is, wordt dit gratis verzonden. Als een artikel beschadigd is aangekomen, gooi het dan niet weg voordat u contact met ons opneemt. We kunnen geen restitutie verlenen of een vervanging sturen zonder fotografisch bewijs van het beschadigde artikel.

LET OP!

Onze verse bloem boeketten en planten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.