Boeket rozen. Onze prachtige boeketten zijn een prachtig geschenk 2614112843655

Rozen bestellen

Boeket rozen

Een van de meest geliefde bloemen, het is geen verrassing dat de roos een van onze meest populaire bloemen is. Hoewel er naar schatting tussen de 100 en 150 soorten zijn, is er veel discussie over hoeveel soorten rozen er zijn. Omdat er zo veel zo veel op elkaar lijken. Rozen komen uit de Rosaceae-familie en dragen de Latijnse naam Rosa. Boeket rozen kunt u online bestellen via Boeket4u.

Avalanche, Red Naomi zijn de meest verkochte rozen, vanwege hun schoonheid en houdbaarheid. Elke kleur roos heeft een betekenis, waardoor elk boeket rozen zijn eigen unieke symboliek heeft. 

Met hun traditionele schoonheid en begeerlijke geur zag men rozen altijd als een klassiek geschenk. Maar wist je dat er verschillende betekenissen zijn voor elke kleur roos? Door elke symbolische definitie te herkennen, verdiept de betekenis achter het geschenk en het gebaar zich.

Stuur een prachtig boeket rozen om uw liefde, waardering, vriendschap, passie, dankbaarheid te uiten. Of gewoon om een ​​glimlach op het gezicht van uw dierbaren te toveren. Er gaat niets boven een boeket rozen dat je laat bezorgen voor die ene speciale persoon. Laat diegene weten hoeveel je om haar/hem geeft.

Betekenis van de kleuren van rozen

Met hun traditionele schoonheid en begeerlijke geur zag men rozen altijd als een klassiek geschenk. Maar wist je dat er verschillende betekenissen zijn voor elke kleur roos? Door elke symbolische definitie te herkennen, verdiept de betekenis achter het geschenk en het gebaar zich.

Rode rozen (klassieke roos)

De rode roos is een van de meest bekende symbolen voor ware liefde en is door de eeuwen heen gewild. Door romantiek en passie te vertegenwoordigen, is het geven van een rode roos altijd de ultieme manier om te zeggen ‘ik hou van jou’. Een diepere roodtint weerspiegelt schoonheid en perfectie.

Roze rozen

Zowel lichtroze als donkerroze rozen hebben een andere betekenis. Een lichte roze tint wordt geassocieerd met gratie en zachtheid en wordt gegeven als een uiting van sympathie. Traditioneel wordt een donkerdere roze tint gegeven als een manier om ‘dankjewel’ te zeggen, waarmee dankbaarheid en bewondering wordt weerspiegeld.https://boeket4u.nl/betekenis-van-de-bloem/

Gele rozen

Als gevolg van een helder en opgewekt karakter, en door de zon te symboliseren, zijn gele rozen de beste manier om mensen op te vrolijken. Of je nu ‘beterschap’ of ‘gefeliciteerd’ wilt zeggen, je kunt laten zien dat je om hem/haar geeft. Door een een bos rozen te geven, die staan ​​voor vriendschap. https://boeket4u.nl/product/roos-wit-avalanche-large-20-stuks/

Witte rozen

Van oudsher stonden witte rozen er vóór rode rozen om bekend ware liefde te vertegenwoordigen. Nu symboliseert de puurheid van de kleur wit een gebaar van herinnering, en wordt het ook vaak geassocieerd met het huwelijk en een nieuw begin.

Oranje rozen

Oranje is duidelijk een levendige en energieke kleur, en deze intense tint weerspiegelt verlangen en passie. Daarom, door een bos oranje rozen te schenken, voegt het enthousiasme en opwinding toe aan de door u gekozen boodschap.

Perzik rozen

Een boeket perzikrozen is de perfecte manier om uw waardering en dankbaarheid jegens iemand te tonen. Het is een zeer elegante kleur die bescheidenheid en oprechtheid kan weerspiegelen, dus als je ‘dankjewel’ wilt zeggen, kies dan voor perzikrozen.

Paarse rozen

Geloof je in liefde op het eerste gezicht? Als je dat doet, is een van de beste manieren om dit uit te drukken met betoverende lila rozen, omdat ze een dagelijkse herinnering aan liefde kunnen zijn. Rozen met een diepere tint paars weerspiegelen een gevoel van royalty en luxe.

Crème rozen

Laat iemand zien dat je aan hen denkt met crèmekleurige rozen; als je iemand kent die het moeilijk heeft, of als je iemand al een tijdje niet hebt gezien, herinner hem dan eraan dat je er voor hem bent met een attent boeket.

Boeketten met rode rozen worden traditioneel verzonden op Valentijnsdag en Moederdag. We breiden onze selectie rond deze romantische gelegenheid altijd uit om u de beste selectie rode rozen te bieden. Onze  boeketten zijn stijlvolle en romantische cadeaus om het hart van uw dierbaren te doen smelten. Het hele jaar door is een eenvoudig arrangement van 50 of 100 rode rozen altijd een gewaardeerd geschenk voor jubilea en soortgelijke romantische gelegenheden.

Witte rozen daarentegen zijn een symbool van vrede, sympathie, zuiverheid en rust. We hebben de beste kwaliteit witte rozen van over de hele wereld geselecteerd om een ​​geschenk van hoge kwaliteit te garanderen. Stuur een boeket knapperige witte rozen om uw diepste zorg en emotie uit te drukken in tijden van nood, en breng de doordachte boodschap over “aan u denken”. 

Ondanks de onmiskenbare culturele betekenis van de rode roos, zijn roze rozen in feite de oudste variëteit van rozen en waren ze de allereerste kleur die werd gekweekt. Onze roze rozenboeketten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan tinten, van delicate blush Sweet Avalanche Roses tot diep en levendig cerise. Lichtroze rozen staan ​​voor gratie, zachtheid en bewondering, terwijl donkere tinten waardering en dankbaarheid symboliseren.

Welke kleur u ook kiest, onze prachtige boeketten zijn een prachtig geschenk voor uw ontvanger. deze prachtige bos rozen verdient een leuke vaas of een tafeltje waar de rozen tot hun recht komen. Bezoek deze link https://www.marlieenfelice.nl/mf/?tt=17029_12_383557_&r=%2F

 

[

Roos Red Naomi

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.
Shopping Cart
%d bloggers liken dit: