Luchtzuiverend

  Planten die luchtzuiverend zijn, zijn o.a. de Sanseveria, de Lepelplant/Spathiphyllum, Sracaena, Ficus, Philodendron. Alle planten zijn te zien op de website van Boeket4u.nl. Wilt u gifstoffen in uw huis verminderen? Het zijn vaak de ziektekiemen en gifstoffen die je niet kunt zien en die dus het schadelijkst zijn. Een plant, die luchtzuiverend is, zal je helpen gifstoffen te verwijderen en de luchtkwaliteit te verbeteren.

  Sanseveria, Dracaena, Ficus en andere planten die luchtzuiverend zijn

  Luchtzuiverende planten zijn onmisbaar voor het menselijk leven. Door fotosynthese zetten ze de kooldioxide die we uitademen om in verse zuurstof. En ze kunnen ook gifstoffen verwijderen uit de lucht die we inademen. Lucht zuiverend dus! Een beroemd NASA-onderzoeker ontdekte dat kamerplanten de lucht kunnen zuiveren van kankerverwekkende vluchtige organische stoffen zoals formaldehyde en benzeen. Uit later onderzoek is gebleken dat bodem micro-organismen in potplanten ook een rol spelen bij het reinigen van de binnenlucht.

  Wetenschappelijk onderzoek

  Op basis van dit onderzoek zeggen sommige wetenschappers dat kamerplanten effectieve natuurlijke luchtreinigers zijn. En hoe groter en groener de plant, hoe beter. De hoeveelheid bladoppervlak beïnvloedt de snelheid van luchtzuivering. Een onderzoekster heeft het onderzoek naar de luchtkwaliteitsvoordelen van luchtzuiverende kamerplanten beoordeeld. Concluderend is, dat er geen twijfel over bestaat dat planten in staat zijn om vluchtige chemische gifstoffen uit de lucht te verwijderen. In veel gevallen keert de lucht in uw huis eenmaal per uur volledig om d.w.z., wisselt van plaats met buitenlucht. Er is een enorme hoeveelheid lucht die binnenkomt en uitgaat in de meeste huizen. Zij gelooft dat kamerplanten vooral prettige levende metgezellen zijn. Ze bieden ook een aantal op feiten gebaseerde gezondheidsvoordelen. Studies hebben aangetoond dat planten stress kunnen elimineren door het sympathische zenuwstelsel te kalmeren. En dat mensen zich ook gelukkiger kunnen voelen. Meer onderzoek toont aan dat tijd doorbrengen in de natuur een positief effect heeft op het humeur en het energieniveau van de mens.

  Online bestellen

  Bestel uw sanseveria, ficus of andere luchtzuiverende plant eenvoudig online. De bezorging in Nederland is geheel gratis en voor alle producten hanteren wij een levertijd van twee dagen. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via 0624894694 of info@boeket4u.nl.

  De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.
  Shopping Cart