Tips voor een geslaagde nagelsalon opening

Tips voor de opening nagelsalon

Wanneer je vrouwen blij wilt maken met acrylnagels en andere producten voor de hand en de nagels is het goed om een nagelsalon te beginnen. Als je de nagelsalon gaat openen moet er natuurlijk een klein feestje gevierd worden. Hoe kun je dit het beste doen, zodat je er de meeste klanten door krijgt? Tips voor een opening nagelsalon.

Een goede opening

Door de nagelsalon op een slimme manier te openen kan het veel aandacht krijgen. Zo kun je een speciale weggeefactie doen, lekker hapjes en drankjes schenken en een flyer door de buurt laten gaan. Wat is het beste? Vaak is het een combinatie van factoren. Een flyer uitdelen in de buurt is een slimme set. Geef iedere dame een flyer met daarop ook een kortingsactie voor bij de opening. Mogelijk alleen al wanneer ze een boeking plaatsen bij je. Het is dan mogelijk om de agenda goed vol te krijgen.

Online marketing

We moeten online marketing niet vergeten. Zeker niet als je weet dat iedereen vandaag de dag eigenlijk online actief is. Richt je advertenties online op je doelgroep. Het gaat hier dan om vrouwen van 18 tot 40 jaar. Ze zijn de meest geschikte kandidaten om een afspraak bij je in de salon te boeken. Geef ze ook wat korting om kennis met je te maken.

Een spaarkaart

Het is natuurlijk belangrijk dat de klanten terug blijven komen. Geef ze daarom een spaarkaart om punten mee te krijgen. Hoe meer punten hoe leuker de extraatjes zijn die ze krijgen bij de volgende behandeling. Trigger ze niet alleen door een keer een gratis sessie weg te geven, maar doe wat meer. Hoe meer tevreden je klanten zijn, hoe meer ze het aan een ander zullen vertellen. Mond op mond reclame is uiteindelijk de belangrijkste reclame die er is.

https://boeket4u.nl/unieke-geschenken-voor-je-klanten/

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.