Bijzondere geschenken

Het is goed om je klanten in het zonnetje te zetten. Het kan met een bos bloemen. Het kan ook op een andere manier. Een mooi abonnement op een magazine of een ander passend cadeau. Wanneer je dit doet is het slim om er een visitekaartje bij te doen. Bekijk hier de mogelijkheden om de visitekaartjes te laten drukken. Het is ook mogelijk om een mooie brief op eigen briefpapier toe te voegen. Het maakt het allemaal net wat persoonlijker.

Een uitje

Het is goed om te kiezen om de klant een ervaring te geven. Het kan een mooi uitje zijn of een diner bij een goed restaurant. Een goede ervaring kan de hele relatie versterken. Het is een uniek geschenk. Een geschenk waar je klanten jaren aan terug kunnen denken.

Een event

Het is goed om een evenement te organiseren voor je klanten. De klanten kun je dan helemaal in de watten leggen en ook kennis laten maken met nieuwe producten en diensten. Het is fijn om de persoonlijke band verder te verdiepen. Het is een uniek geschenk om het te organiseren voor alleen de eigen klanten. Eventueel kunnen ze mensen meenemen die ook klanten kunnen worden. Doe het high-end en zorg dat het een exclusief karakter heeft.

Meer dan anders

Het is goed om soms wat meer uit te pakken dan anders. Het is goed om bijvoorbeeld meer te geven dan men verwacht. Geef een keer een complete tablet of iPad weg aan je klant. Ook kun je ervoor kiezen om je klanten een ander passend cadeau te geven. Er zijn volop opties. Kies ervoor om het cadeau zo persoonlijk als mogelijk te maken. Hoe persoonlijker, hoe beter! Het kan ook een t-shirt zijn van de favoriete voetbalclub van de klant.

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.