Bezorgen van boeketten en planten

Unieke verpakkingen voor bloemen en planten van Boeket4u

Het bezorgen van boeketten en planten is geen eenvoudige klus. Bloemen en planten zijn namelijk kwetsbaar. Sommige plantensoorten en bloemen zijn bijvoorbeeld zeer gevoelig voor tocht of andere weersomstandigheden zoals felle zon, kou en regen. Hierdoor kunnen zij beschadigen en dat komt de levensduur niet ten goede. Ook kunnen planten en bloemen tijdens het transport in de verdrukking komen doordat ze te dicht op elkaar staan. Hierdoor kunnen stelen knakken of bladeren kneuzen.

Bloemen verpakking

De perfecte manier van het bezorgen van bloemen en planten

Boeket4u.nl besteedt veel aandacht aan de verpakking waarin de planten en bloemen vervoerd en bezorgd worden. Zonder een stevige verpakking is de houdbaarheid van de bloemen en planten namelijk een stuk korter, terwijl wij willen dat onze klanten juist zo lang mogelijk kunnen genieten van hun gekregen planten en boeketten! Samen met de groothandel hebben we daarom de perfecte verpakking ontwikkeld.

Beschermende hoes en doos voor het bezorgen van planten en boeketten

Zowel de boeketten als de planten worden door Boeket4u.nl bezorgd in een speciaal daarvoor ontwikkelde doos. Maar voordat wij de plant of het boeket in deze doos verpakken, maken we eerst nog gebruik van een beschermende hoes. Deze beschermende hoes gaat bij de plant om de pot en bij het boeket om de stelen. Door deze perfect samengestelde verpakking kunnen de boeketten en bloemen tijdens het vervoeren onmogelijk beschadigen en komen altijd in de juiste staat bij onze klanten aan.

http://www.botanischetuinen.nl

Bloemen bestellen bij Boeket4u.nl betekent langdurig genieten

Dankzij deze unieke verpakkingen kunnen wij u garanderen dat de boeketten en de planten die u laat bezorgen door Boeket4u.nl kwalitatief zeer goed zijn. Als u nadat wij het boeket bij u thuis bezorgd hebben de volgende verzorgingstips in acht neemt kunt u wellicht nog een aantal dagen langer genieten van uw mooie boeket! Ook voor de planten die wij bezorgen hebben wij een lijstje met verzorgingstips opgesteld, klik hier!

 

Kim Extra Large Mix

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 10 reviews.