Valentijn bloemen bezorgen

Valentijn bloemen bezorgen. Speciaal voor Valentijnsdag heeft Boeket4U een collectie valentijnsboeketten samengesteld. Maak een onvergetelijke indruk met een prachtige grote bos rode rozen of verras jouw Valentijn met een schitterend boeket.

Ieder jaar wordt er op 14 februari Valentijnsdag gevierd; de dag waarop je je (geheime) liefde verrast met een valentijnscadeau. Hoewel Valentijn van oorsprong bedoeld is voor de geheime aanbidders, is het tegenwoordig vooral de dag om je hart op een romantische manier te laten spreken. Valentijn bloemen bezorgen.

Waar komen jullie bloemen vandaan?

Onze bloemen komen altijd vers van de bloemenveiling. Wanneer je jouw valentijnboeket naar keuze hebt geselecteerd worden deze verse bloemen met de hand geschikt. Vervolgens laten wij het boeket met liefde bezorgen op het door jouw gekozen adres.

Direct van de kweker afkomstig. Gegarandeerde versheid. Op werkdagen binnen 48 uur geleverd. Geen verzenkosten. Levering in heel Nederland! De mooiste valentijn bloemen, door het hele land bezorgd! Valentijn bloemen bezorgen wij in alle kleuren, van standaard rood of wit, tot een meer specifieke tint.

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Valentijn bloemen bezorgen? Zo geniet je het langst

Online een mooi boeket gevonden? Dan wil jij (of de gelukkige ontvanger) er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. We hebben daarom enkele handige verzorgingstips op een rijtje gezet:

  • Knijp de onderste stelen voorzichtig samen en haal het boeket uit de plastic houder.
  • Gebruik een schone vaas met snijbloemenvoedsel.
  • Snij de bloemen schuin af en zet ze direct in schoon koud water.
  • Zorg ervoor dat bladeren niet in het water hangen, anders kunnen ze gaan rotten.
  • Vul de vaas regelmatig bij met schoon water, dit zorgt ervoor dat het boeket langer mooi blijft.
  • Zet de bloemen niet in de zon, op de tocht of bij een warmtebron neer.
Valentijn bloemen bezorgen
De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 7 reviews.