Valentijn bloemen bezorgen

Valentijn bloemen bezorgen. Speciaal voor Valentijnsdag heeft Boeket4U een collectie valentijnsboeketten samengesteld. Maak een onvergetelijke indruk met een prachtige grote bos rode rozen of verras jouw Valentijn met een schitterend boeket.

Ieder jaar viert men Valentijn op 14 februari; de dag waarop je je (geheime) liefde verrast met een valentijnscadeau. Hoewel Valentijn van oorsprong bedoeld is voor de geheime aanbidders, is het tegenwoordig vooral de dag om je hart op een romantische manier te laten spreken. Valentijn bloemen bezorgen.

Waar komen jullie bloemen vandaan?

Onze bloemen komen altijd vers van de bloemenveiling. Wanneer je jouw valentijnboeket naar keuze hebt geselecteerd schikken wij deze verse bloemen met de hand. Vervolgens laten wij het boeket met liefde bezorgen op het door jouw gekozen adres.

Direct van de kweker afkomstig. Gegarandeerde versheid. Op werkdagen binnen 48 uur geleverd. Geen verzenkosten. Levering in heel Nederland! De mooiste valentijn bloemen, door het hele land bezorgd! Valentijn bloemen bezorgen wij in alle kleuren, van standaard rood of wit, tot een meer specifieke tint.

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Paus Gelasius riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Valentijn bloemen bezorgen? Zo geniet je het langst

Online een mooi boeket gevonden? Dan wil jij (of de gelukkige ontvanger) er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. We hebben daarom enkele handige verzorgingstips op een rijtje gezet:

  • Knijp de onderste stelen voorzichtig samen en haal het boeket uit de plastic houder.
  • Gebruik een schone vaas met snijbloemenvoedsel.
  • Snij de bloemen schuin af en zet ze direct in schoon koud water.
  • Zorg ervoor dat bladeren niet in het water hangen, anders kunnen ze gaan rotten.
  • Vul de vaas regelmatig bij met schoon water, dit zorgt ervoor dat het boeket langer mooi blijft.
  • Zet de bloemen niet in de zon, op de tocht of bij een warmtebron neer.
Valentijn bloemen bezorgen
Wist je dat Valentijnsdag waarschijnlijk is vernoemd naar de bisschop Valentinus, maar er meerdere verhalen zijn over de geschiedenis van de dag van de liefde?

Sommige bronnen zeggen dat Valentinus werd onthoofd omdat hij in het geheim jonge stellen liet trouwen, iets dat de keizer streng had verboden. Later werd Valentinus heilig verklaard door de kerk en 14 februari werd een feestdag. Met name in Engeland werd het feest veel gevierd. Het was in die tijd niet gewoonlijk om openlijk je liefde aan iemand te uiten, maar op 14 februari werd hierop een uitzondering gemaakt. Iedereen kon dan zijn geliefde ongestraft verrassen met een cadeau of brief.

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.