Verlichte bloempotten

Met een verlichte bloempot heb je een lamp en een bloempot in een! Met deze mooie potten creëer je een fraaie sfeer in je tuin. De meeste verlichtte bloempotten werken op basis van netstroom en hebben een bijgeleverd snoer, hierdoor hoef je ze niet meer in direct zonlicht te plaatsen om de accu op te laden.

Elho Pure Soft Round High Smart LED 40

De Elho Pure Soft Round High Smart LED 40 cm – Transparant staat voor duurzame verlichting in een strak vormgegeven bloempot. Met de app kun je alles op afstand regelen, van licht en kleur, tot helderheid en timing. De unieke verlichte bloempot is voorzien van gekleurde LED verlichting en zorgt voor meer dan 20.000 uur lichtplezier. Met een verlichte bloempot heeft u direct een eyecatcher in uw tuin of interieur. Deze staan hartstikke sfeervol in uw tuin of op uw balkon. Met de mooiste bloemen of planten creëert u een unieke stijl.

Verlichte bloempot Roma 58 Wit

De gezellige vormen van de Roma bewijzen eens te meer dat de basisvorm van een ouderwetse bloempot nog steeds actueel is.
Designs die er werkelijk toe bijdragen dat de wereld er een beetje leuker uit kan zien! Door het ontwerp zijn de Roma Bloempotten niet alleen geschikt voor bloemen en planten (binnen of buiten), maar ook voor gebruik bij (tuin-)feesten. Denk bijvoorbeeld aan een megagrote champagne (of Bier!) koeler. De dubbelwandige, waterdichte bloempot is van hoogwaardige polyethyleen gemaakt.

Verlichte bloempotten staan niet alleen leuk in uw tuin of op uw balkon, deze eyecatchers zijn ook zeker ideaal om uw project of feest mee aan te kleden. Met de LED kleurinstellingen creëert u meteen de gewenste sfeer. Dankzij de toepassing van LED zijn de meeste bloempotten ook nog eens energiezuinig. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor u hartstikke milieuvriendelijk bezig bent. Bovendien zijn ze ook nog eens op kleur in te stellen. Kortom: het is een echte investering!

De waardering van boeket4u.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 9 reviews.